Eerste blog!

Blog 2 – Focus
13 september 2018
Laat alles zien

Lieve nail lovers,

Dit is mijn eerste blog. Jeeej, hoe leuk is dat??! Er gebeurd veel rondom I WANT NAILS en daar wil ik jullie graag van op de hoogte houden. Het lijkt mij leuk om nieuws, tips en verhalen met jullie te delen dus zal ik regelmatig een blog schrijven.

Afgelopen tijd ben ik o.a. veel bezig geweest met het aanpassen van mijn website. Ik vind het erg belangrijk dat het totaalplaatje klopt! Grafische vormgeving is niet mijn sterkste punt maar nu moest ik wel. Na vele uurtjes ploeteren ben ik heel blij met het eindresultaat. De pagina’s home, behandelen, prijzen, producten, blog en contact zijn aangepast. Op de pagina “contact”staat zelfs een deel van mijn Instagram pagina! Bezoekers kunnen direct naar mijn Instagram pagina gaan en foto’s en stories bekijken!

De foto’s die ik heb laten maken door fashion en portret fotografe Corelien Scherff zijn echt fantastisch geworden! Voor meer van haar werk te bewonderen kijk je op www.corelienscherff.nl. De dag van de shoot was een topdag! De kunstnagels van mijn modellen Noëlle en Miriam waren tip top in orde, mijn grootste taak was volbracht! Het was ontzettend leuk om bij de shoot aanwezig te zijn! Corelien was heel professioneel, het was leuk om haar aan het werk te zien! Hopelijk kan ik in de toekomst weer een fotoshoot organiseren voor I WANT NAILS!

Op korte termijn gaat er ook iets gebeuren. Dat zal ik zeer spoedig aankondigen!
Hou de website, Facebook en Instagram goed in de gaten voor het laatste nieuws! Dit is het eind van mijn eerste blog!! Hopelijk vonden jullie het leuk! Laat even weten wat je ervan vindt! Tot de volgende!!

Liefs, Nadine – I WANT NAILS

7 Comments

 1. Nadine schreef:

  Leuk om te horen!! 😀

 2. Nadine schreef:

  Thanks Annick! 😀

 3. RebeccaPlaub schreef:

  You are my heart: http://clickfrm.com/yY5k

 4. Micheleswear schreef:

  You are my heart: http://clickfrm.com/z3ph

 5. RobertIcorb schreef:

  Morning

  Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping

  Order here: p-knee.online

  FREE Worldwide Shipping – TODAY ONLY!

  Thanks and Best Regards,

  Eerste blog! – iwantnails.com

 6. FionaEdify schreef:

  Big cock smothers hot chicks pussy – http://clickfrm.com/zDvd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact