Blog 2 – Focus

Eerste blog!
3 april 2018
Laat alles zien

Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! De laatste is alweer een tijd geleden geschreven. In die tijd is er een hoop gebeurd en weer veranderd.

Afgelopen maanden ben ik 2 dagen in de week werkzaam geweest bij Schoonheidssalon Precious Appearance van Marjolein van Kliest in Oosterhout. Deze stap had ik genomen om mijn klantenkring te vergroten en meer naamsbekendheid te verkrijgen. De behandelingen die ik vooral gaf waren manicures, gellak en gel. Om de klanten kennis te laten maken met I WANT NAILS gaf ik hen op service van de zaak mini manicures. Dit werd erg gewaardeerd en het was een leuke manier om elkaar te leren kennen!

Sinds afgelopen maand is de samenwerking beëindigd. Ik heb besloten om mij meer te focussen op mijn klanten in en rond Breda. Ook was de doelgroep van beide salons te verschillend. Ik ben erg dankbaar voor de ervaring en de gastvrijheid van Marjolein en alle andere ondernemers in de straat, ze hebben mij heel vriendelijk ontvangen en betrokken met hun activiteiten.

Eind juni is er door de ondernemers van de Leijsenhoek in Oosterhout een feest georganiseerd om de opening van de vernieuwde straat te vieren. De straat is een stuk groener en toegankelijker geworden, een winkelstraat met allure! Het feest was gezellig, er stonden kramen en er was live muziek. Bij mijn kraam konden mensen handverzorgingsproducten en nagellakken kopen, ook konden ze even zitten en wat drinken (want het was enorm heet) en ondertussen genieten van een korte mini manicure. Alle foto’s van die dag staan op mijn Facebook pagina. Er is ook een mooie website opgericht voor alle ondernemers; www.leijsenhoek.nl.

Morgen ga ik de opendag van Pronails bezoeken! Op de opendag zal de nieuwe herfst / winter collectie gepresenteerd worden. Ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe producten. Er zijn een hoop mooie kleuren bij gekomen, waaronder een paar nude kleuren die ik hoog op mijn wensen lijstje staan!

Mijn toekomst plannen voor aankomende tijd zijn vooral veel ontwerpen, nieuwe designs creëren en ontdekken. En natuurlijk mijn klanten blij maken met verzorgde mooie nagels! Ook werk ik naar Halloween en de feestdagen in december toe, hiervoor heb ik leuke dingen in petto!

Dinsdag 25 september is een speciale datum! I WANT NAILS bestaat dan precies 1 jaar! Dit gaat uiteraard gevierd worden, want ik houd wel van een feestje! Hoe en op welke manier vertel ik jullie later. Hou Facebook en Instagram goed in de gaten en mis niets van de salon!

Ik hou jullie op de hoogte!

Veel liefs,

Nadine – I WANT NAILS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact