Acryl

Met een strakke set acrylnagels val je op. Acrylnagels kunnen tegen een stootje, ze zijn hard en stevig.
Uitermate geschikt wanneer je veel met je handen werkt! Met deze nagels ben je direct klaar om naar je werk, meeting, diner of andere afspraak te gaan.
Makkelijk en het scheelt veel tijd. Acryl bestaat uit 2 producten: een poeder en een vloeistof. Wanneer deze producten samenkomen vormt het zich tot plastic.

Hiermee verstevig en verleng je de natuurlijke nagel. Acryl voelt harder aan en is steviger dan gel. Met acryl gebruik je geen uithardingslamp. Het hard uit door de lucht,
binnen enkele minuten. Na gemiddeld 3 tot 4 weken kun je de acrylnagels op laten vullen. Om lang van je acrylnagels te genieten gebruik je een voedende en verzorgende nagelriemolie, dit houd je nagels sterk en gezond. .

Naturel
€ 50

Bij deze behandeling krijg je een versteviging en verlenging zonder dat het opvalt dat je kunstnagels draagt. Het geeft je handen een natuurlijke en verzorgde uitstraling.
French manicure
€ 65

Een french manicure is een natuurlijke nagel met een witte rand aan de bovenzijde. Het staat erg verzorgd en elegant. Voor een french manicure hoeven je nagels niet lang te zijn, ook met een wat kortere nagel kan dit netjes staan! Een french manicure kun je speelser maken door het wit te vervangen door een kleur of glitter.
Kleur
€ 55

Zowel bij gel als acryl is een kleur erg mooi. Afhankelijk van je huidstint kun je een bijpassende kleur op je gel/acrylnagels laten aanbrengen. Hiermee kun je de show stelen of juist een subtiele kleur uitkiezen die bij elke outfit aansluit. In mijn salon vind je de mooiste kleuren van ProNails uit het nieuwste seizoen.
Nailart
Met nailart (versieringen op de nagels) zijn de combinaties met kleuren, glitters, patronen en/of designs eindeloos. Het is ontzettend leuk om nailart aan te brengen voor een bepaalde gelegenheid. Denk aan kerst, feestjes, bruiloften, koningsdag, seizoenen, carnaval, sportevenementen, festivals en ga zo maar door. Ook zonder gelegenheid blijft dit geweldig en zijn je verzorgde stralende nagels de blikvangers van de dag. Neem een kijkje op Facebook en Instagram voor inspiratie.
Contact