Gel

Met gelnagels creëer je een mooie, nette en verzorgde uitstraling. De gelnagels kunnen in elke gewenste kleur afgelakt worden.
Naturel zijn ze ook schitterend. Ze blijven lang zitten en je hoeft niet meer iedere week je nagels te lakken.
Gel is een stroperige vloeistof die veranderd door middel van een UV/LED lamp in een laagje hard plastic.

Het wordt gebruikt om je natuurlijke nagels te verstevigen en te verlengen. De verlenging is mogelijk door middel van een tip of sjabloon.
Gel is enigzins flexibel en voelt natuurlijker aan dan acryl. Na 3 tot 4 weken kun je de gelnagels op laten vullen.
Om lang van je gelnagels te genieten gebruik je een voedende en verzorgende nagelriemolie, dit houd je nagels sterk en gezond.

Naturel
€ 50

Bij deze behandeling krijg je een versteviging en/of verlenging zonder dat het opvalt dat je kunstnagels draagt. Het geeft je handen een natuurlijke en verzorgde uitstraling.
French manicure
€ 55

Een french manicure is een natuurlijke nagel met een witte rand aan de bovenzijde. Het staat erg verzorgd en elegant. Voor een french manicure hoeven je nagels niet lang te zijn, ook met een wat kortere nagel kan dit netjes staan! Een french manicure kun je speelser maken door het wit te vervangen door een kleur of glitter.
Kleur
€ 55

Zowel bij gel als acryl is een kleur erg mooi. Afhankelijk van je huidstint kun je een bijpassende kleur op je gel/acrylnagels laten aanbrengen. Hiermee kun je de show stelen of juist een subtiele kleur uitkiezen die bij elke outfit aansluit. In mijn salon vind je de mooiste kleuren van ProNails uit het nieuwste seizoen.
Nailart
€ 1,25

Met nailart (versieringen op de nagels) zijn de combinaties met kleuren, glitters, patronen en/of designs eindeloos. Het is ontzettend leuk om nailart aan te brengen voor een bepaalde gelegenheid. Denk aan kerst, feestjes, bruiloften, koningsdag, seizoenen, carnaval, sportevenementen, festivals en ga zo maar door. Ook zonder gelegenheid blijft dit geweldig en zijn je verzorgde stralende nagels de blikvangers van de dag. Neem een kijkje op Facebook en Instagram voor inspiratie.
Contact