Gel

Krijg je het maar niet voor elkaar om je nagels te laten groeien? Is er altijd wel 1 nagel die breekt? Zijn ze te dun? Of scheuren ze? Dan zijn gelnagels de oplossing voor jou!

Hiermee krijg je de lange en stevige droomnagels die je altijd al hebt willen hebben! De lengte en vorm mag je zelf bepalen, hoewel ik je uiteraard advies zal geven wat het beste bij je nagelbed, handen en werksituatie past. De gelnagels worden gezet met behulp van sjablonen waardoor je een natuurlijk resultaat krijgt en waardoor je nagels goed blijven zitten.

Zodra de gelnagels zijn gezet, is voor jou het moeilijkste deel aangekomen: keuzestress! Er zijn in de salon ontzettend veel verschillende kleuren, van nudecolors tot holografische glitters en alles ertussen in. Heb je een design of look gezien op Pinterest of Instagram laat het mij zien en I work my magic! Niets is onmogelijk!

Van gelnagels heb je 3 tot 4 weken plezier, je hebt er geen omkijken meer naar! En je bent altijd verzorgd wanneer je de deur uitstapt!

Na 3 tot 4 weken is het tijd voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling wordt een gedeelte van de gel verwijderd en de uitgroei wordt bijgewerkt. Eventueel wordt de vorm en/of lengte aangepast en kies je een nieuwe kleur of design. En voilà, jij bent weer klaar om te shinen!

Folies
€ 2,50 v.a.

Wist je dat je met folies de meest kleurrijkste en glitter-ish nagels kunt maken? Folies heb je in alle kleuren van de regenboog en hebben vaak een ontzettend gaaf patroon. Je kunt hier ontzettend veel leuke effecten mee maken. Denk aan lijnen, flames, hartjes en panterprints!!
French manicure
€ 15

Van origine is een french manicure een natuurlijke nagel met een witte rand aan de bovenzijde. Maar inmiddels leven we in 2021 en zijn de variaties op de french mani kleurrijk en eindeloos geworden. In plaats van de wit rand kun je een kleur of zelfs een print kiezen. Ook is het super tof om de lijn niet rond maar recht te maken!
Cat-eye / Chrome
€ 2,50 v.a.

Een cat-eye effect of chrome pigment op je gelnagels? Ja, natuurlijk! Je kunt kiezen uit verschillende tinten. Deze effecten kun je over elke kleur aanbrengen en geven extra dimensie aan jou set nagels.
Nailart
€ 2,50 v.a.

Nailart is letterlijk kunst op nagels!! Nailart is voor iedereen. Je hoeft niet perse lange nagels te hebben, op korte nagels kun je zeker de leukste designs maken. Net als kunststijlen zijn er ook veel verschillende nailart stijlen. Voordat je naar de salon komt kun je kijken welke stijl jou het meeste aanspreekt. Op Instagram vind je veel inspiratie!

De kasten van I WANT NAILS zitten vol glitters, folies, bladgoud, neon pigmenten, en alles wat je kunt bedenken om de juiste art te maken. Rose quartz, marble, dieren prints, abstracte en minimalistische nailart en zelfs gedetailleerde Disney figuren kan ik op je gellak of gelnagels zetten.
Contact