Gellak

Ben jij het gedoe met nagellak ook zo zat? Wil je dat je nagels steviger en langer worden? En zou je graag willen dat ze minder snel scheuren of breken? Kijk je jaloers naar vrouwen met perfect gelakte glanzende nagels?

Dan is een gellak behandeling ideaal voor jou!

Gellak zorgt voor een versteviging van de natuurlijke nagels. Je kunt er een mooie kleur of nailart opzetten. Omdat het versteviging bied kun je makkelijker je eigen nagels laten groeien. Wat ik vaak te horen krijg na een aantal weken bij deze behandeling: “Mijn eigen nagels zijn nog nooit zo lang geweest”!

Gellak is voor iedereen bedoelt. Als je een nagelbijter bent, een heel kort nagelbed hebt, of je bijt velletjes rondom je nagels dan is deze behandeling zeer geschikte voor jou! Het zorgt er namelijk voor dat jij van je nagels af blijft, omdat er een prachtige lak op zit!

Deze behandeling kost niet veel van je tijd en elke 2 – 3 weken kies je een andere kleur en/of design! Gellak is dus ook mogelijk in combinatie met een french manicure. Alles op het gebied van nailart is mogelijk met gellak!
Contact