Nailart

Nailart is letterlijk kunst op nagels!! Nailart is voor iedereen. Je hoeft niet perse lange nagels te hebben, op korte nagels kun je zeker de leukste designs maken. Net als kunststijlen zijn er ook veel verschillende nailart stijlen. Voordat je naar de salon komt kun je kijken welke stijl jou het meest aanspreekt. Op Instagram vind je veel inspiratie!

De kasten van I WANT NAILS zitten vol glitters, folies, bladgoud, neon pigmenten, en alles wat je kunt bedenken om de juiste art te maken.
Dieren prints, sterren, marble, rose quartz, abstracte en minimalistische nailart en zelfs gedetailleerde Disney figuren kan ik op je nagels zetten.

Mijn is nailart handgeschilderd door middel van gelpolish, gelpaint en penselen, ik maak GEEN gebruik van stickers. Zo heb je echt een uniek stukje kunst op je nagels waar je weken naar kunt kijken. Ik vind het te gek om samen met de klant ideeën uit te wisselen en samen tot een ontwerp te komen! Twijfel je over een ontwerp en weet je niet zeker of jou design mogelijk is? No worries, eigenlijk alles is mogelijk! Ik zal er alles aan doen om jou droomnagels te realiseren.

Nailart is life, ik ben op de hoogte van de nieuwste trends, nieuwste technieken en daarnaast volg ik masterclasses om mijn skills te ontwikkelen en verbeteren. Door contacten met leveranciers, beauty professionals en vakbladen weet ik precies wat er speelt in deze creatieve en bruisende branche.
Contact