Nagels

Nagellak

Deze behandeling bestaat uit een mini manicure, basecoat, gekleurde nagellak en topcoat, handcrème en voedende nagelriemolie.

Gellak

Gellak is een lak die zowel op de natuurlijke als op de kunstnagel aangebracht kan worden. Met een penseel wordt de lak aangebracht. De gellak wordt uitgehard onder een CCLF led lamp. Deze behandeling is ideaal voor vrouwen met een sterke natuurlijke nagel. Hiermee kun je de mooiste creaties laten zetten. Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels kan de gellak wel 3 tot 4 weken blijven zitten.

Nailart

Met nailart (versieringen op de nagels) zijn de combinaties met kleuren, glitters, patronen en/of designs eindeloos. Het is ontzettend leuk om nailart aan te brengen voor een bepaalde gelegenheid. Denk aan kerst, feestjes, bruiloften, koningsdag, seizoenen, carnaval, sportevenementen, festivals en ga zo maar door. Ook zonder gelegenheid blijft dit geweldig en zijn je verzorgde stralende nagels de blikvangers van de dag. Neem een kijkje op I Want Nails Facebook en I Want Nails Instagram voor inspiratie.

Contact